Elérhetőség

Elérhetőség:

Bővebb információért, időpont egyeztetésért

kérem keressen az alábbi elérhetőségeken vagy Facebook

oldalamon: www.facebook.hu/gabyfoto.hu

Tel: +36-20-4827257

Email: gabyfoto@gabyfoto.hu, www.gabyfoto.hu@gmail.com

 

Adatvédelmi jogi nyilatkozat

A Gabyfoto.hu tájékoztatja Önt, hogy weboldalainak böngészése egyúttal az alábbi feltételek elfogadását is jelenti:
A Gabyfoto.hu oldalának üzemeltetője – (továbbiakban Üzemeltető néven szerepel). Az oldal felületén, valamint az ehhez kapcsolódó tevékenysége során az adatvédelmi jogszabályban előírtaknak megfelelően jár el.

A felhasználók hozzájárulnak ahhoz, hogy az oldalon megadott személyes adatait az üzemeltető kezelje. Az üzemeltető kijelenti, hogy a felhasználói adatokba kizárólag az Üzemeltető erre jogosított munkatársai tekinthetnek bele.
A személyes adatokat harmadik félnek nem adjuk ki és nem tesszük közzé. Az üzemeltető a felhasználó számára lehetőséget biztosít, hogy a róluk tárolt adatokat megismerhessék, szükség esetén módosíthassák. A felhasználók adataikat önkéntesen adják meg ezzel elfogadják az ebben a nyilatkozatban foglaltakat.

Az üzemeltető minden tőle elvárható intézkedést megtesz az adatok biztonságos megőrzése érdekében, de nem vállal felelősséget az adatok megsemmisüléséért, sérüléséért, vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror-, vagy bűncselekmény esetén. Az üzemeltető mindent megtesz azért, hogy az oldalaihoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállal felelősséget az esetlegesen fellépő hibákért, mely az oldal nem megfelelő működését, adatvesztést okoz.

A weboldalon megjelenő fényképek, videó felvételek és írott anyagok szerzői jogvédelem alatt állnak. Az ehhez fűződő jogok gyakorlására kizárólag Gabyfoto.hu tulajdonosa jogosult. Ezek újraközlése, vagy bármilyen formában történő másolása, sokszorosítása, elektronikus feldolgozása, akár egészében, akár részleteiben kizárólag a szerzők előzetes, írásbeli engedélyével lehetséges. A Gabyfoto.hu azonban beleegyezik abba, hogy – saját, személyes használatra a szabad felhasználás körében – Ön ezen oldalak tartalmát számítógépén tárolja. (pl.: asztal háttérképként, képernyőkímélőként)
Addig ameddig a kép készítője írásban nem nyilatkozik a képek szabad felhasználhatóságáról, a képeket szerzői jog védi. Az a személy, aki a nem szabad felhasználású képeket lementi és saját oldalán vagy más oldalon megjelenteti, bűncselekményt követ el, mely komoly büntetőjogi eljárást vonhat maga után.
A jogdíjas képek sajátként való megjelentetése bűncselekmény!

Ügyfeleink a megbízással egyidejűleg, automatikusan hozzájárulnak a róluk készült fotók, videók, a Gabyfoto.hu weboldalain és közösségi oldalain történő megjelenéséhez. Ügyfeleink ezzel ellentétes akaratukat írásban kell, hogy jelezzék. A fentiek tudomáson kívül hagyásából adódó félreértésekért, és az ezekből eredő esetleges jogi követelésekért felelősséget nem vállalunk.
A szerzői joggal visszaélőket rendőrségi eljárás keretében felelősségre vonják, de a jogdíjak utólagos megfizettetése miatt akár bírósági ügy is lehet a szerzői joggal való visszaélés következménye.
Előfordulhat, hogy a weboldalakon a Gabyfoto.hu szándékával nem egyező, független, esetleg rosszindulatú változtatás történik, ezért a Gabyfoto.hu semmilyen felelősséget nem vállal.

A Gabyfoto.hu fenntartja a jogot, hogy weboldalai szerkezetét, tartalmát bármikor módosítsa, illetve elérhetőségüket korlátozza vagy megszüntesse, illetve nem garantálja, hogy a tartalomhoz való hozzáférés folyamatosságát.
A Gabyfoto.hu nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott, továbbított, tárolt, hozzáférhetővé tett, vagy publikált tartalmakért, melyekhez a Gabyfoto.hu weboldalai kapcsolódnak, vagy amelyekre hivatkoznak.

Comments are closed.